Livet

07.07.2012 kl. 18:09
Missforsta mig fel, jag ar alltsa helt nojd over min tillfalliga situation. Livet hander ju inte nar man bara sitter hemma och ugglar. Nu vet jag ju i alla fall hur jag inte ska cykla om jag nagonsin far for mig att atervanda till ghettot.
Kommentarer (2)
Hej , jag gick genom flera olika nätbutiker och försökte hitta bästa erbjudande med bollarna för jag tänkte att jag har inte tålamod att fixa dom själv . Alltså de går en hel del med pengar till projektet , eftersom du behöver så super många bollar , alltså de går flera hundra till en matta. 100 stycken kostar typ 10 eur . Jag har sytt bara ihop dem lite hur de käns men så att inte tråden skall synas när man lägger den och ligga. Det finns flera på nätet som gjort en , och flera säljer sina med ganska högt pris , men såhär efteråt så förstår jag dem riktigt bra , de är inte ett litet projekt :) men super fina och shöna under fötterna ! kram !
emilia13.07.12 kl. 14:04
tyvärr måste du bara ta och googla :) har glömt varifrån jag beställt dem ! heheh men de blir nog billigare att gå till några pyssel butiker ! kram
emilia17.07.12 kl. 23:13


Det här är inte en blogg.
Det är en kontaktannons.


Senaste kommentarer

08.08, 15:01Sollagret av Storasyster
08.08, 00:14Sollagret av idalina
17.07, 23:13Livet av emilia